Coranvirussen har for alvor sat Danmark på den anden ende. Skoler, arbejders pladser og grænser er lukkede, og der er sikkert flere forældre, der har fået spørgsmålet: Skal vi så ikke til træning?

Og nej, det skal vi desværre ikke. For selvom gymnastikken er noget helt særligt og træningshallen et sted, hvor vi kan lukke resten er verden ude, så er vi desværre ikke hævet over coronavirussen og den situation, Danmark og resten af verden står i.

Ingen træning frem til 29. marts
Fra fredag den 13. marts og frem til 29. marts er al træning aflyst.

Foreningen har lukket ned for al træning de næste to uger. Vi opfordrer pigerne til så vidt muligt at træne derhjemme, så både smidighed og styrke bliver holdt ved lige, og så håber vi, at vi snart kan komme tilbage i hallen igen, siger cheftræner Helle Storm.

Forårsopvisningen er aflyst
Tirsdag den 10. marts meddelte Sussie Busk Hansen, formand for Greve Gymnastik og Trampolin, at forårsopvisningen den 29. marts er aflyst:

Set i lyset af den seneste udvikling på Corona området og myndighedernes anbefalinger, aflyser jeg hermed af forsigtigheds hensyn vores forårsopvisning den 29. marts.

Det er rigtig synd for alle de gymnaster og trænere vi gerne ville have set på gulvet, men det må vi have til gode til næste år.

Internationale konkurrencer aflyses
Det er ikke kun danske konkurrencer og opvisninger, der er aflyst.

En række af Greves hold skulle have deltaget i Yvette Trophy, Challenge Cup I og World Cup I den 13.-15. marts, men alle tre konkurrencer blev aflyst torsdag den 14. marts.

OVO Cup, der skulle være afholdt i maj, er nu aflyst, ligesom Greve Grand Prixs egen Easter Cup 2020 er taget af programmet.

Vi er selvfølgelige kede af at så mange arrangementer bliver aflyst, men vi er heller ikke i tvivl om, at det er det rigtige at gøre. Vi må vende det til noget positivt i stedet, og der er sikkert mange forældre, der er glade for at kunne holde påske med familie. Så vil vi ellers bare se frem til næste år, hvor vi forhåbentlig kan genoptage vores påske-tradition, siger Helle Storm.

Hvad med de kommende konkurrencer?
GymDanmark har aflyst alle konkurrencer, opvisninger og øvrige arrangementer i marts. Hvordan det ser ud med 2. runde DM i april og DM AGG i maj er endnu ikke sikkert. GymDanmark opfordrer derfor til, at man holder sig opdateret her:

I trænerteamet glæder vi os til at se pigerne igen om 14 dages tid – fuld af energi og klar til en masse træning. Pas godt på hinanden indtil da.

Comments are disabled.