Ved Sjællandsmesterskaberne i Grand Prix-gymnastik i weekenden slog Greve endnu engang fast, at de er blandt de bedste klubber i Danmark. De 14 hold kom hjem med fem guldmedaljer, to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

Ringsted Hallen var fyldt til bristepunktet med både tilskuer og spændte gymnaster, da der i weekenden blev afholdt Sjællandsmesterskaber i Grand Prix-gymnastik. I alt deltog 61 hold fra 10 forskellige klubber. 14 af dem kommer fra Greve.

– Vi er stolte af at være en forening med så mange dygtige gymnaster. I weekenden var alle hold fra de små mikroer til de rutinerede seniorer med, og vores røde trøjer fyldte endnu engang på gulvet. Det er et syn, jeg aldrig bliver træt af, fortæller Emilie Madsen, der træner Greves hold i række 10-12 år samt det ene juniorhold.

Team Greve i top
Sjællandsmesterskabet er den anden officielle Grand Prix konkurrence for Greves hold i denne sæson. Første konkurrence, 1. runde af Danmarksmesterskaberne, blev afholdt i starten af februar i Greve Hallen, og de gode resultater fortsætter.

– Første runde DM benyttes til at inddele særligt de små rækker i 1. og 2. division, og giver os samtidig mulighed for at se, hvordan vi ligger i forhold til de andre hold. Vi opnåede nogle rigtig gode resultater i februar, men der er altid plads til forbedringer. Alle hold har derfor arbejdet målrettet frem mod Sjællandsmesterskaberne, og det afspejles i resultaterne, siger Helle Storm, cheftræner for Greve Grand Prix.

Greve stillede hold i ni forskellige rækker og kom hjem med medaljer i alle rækker – med undtagelse af den mindste mikro-række. Som noget nyt får de mindste nemlig ikke karakterer, men i stedet en udtalelse, der skal sætte fokus på den positive udvikling.

Næste stop: Finland
De gode resultater betyder dog ikke, at der er tid til at slappe af. I midten af marts tager en række af Greves hold nemlig til Finland for at deltage i henholdsvis Yvette Trophy, Challenge Cup I og World Cup I 2020.

– Vi har i alt fem hold fra Greve, der skal med til Finland. Det er altid en stor oplevelse at konkurrere i udlandet og se de andre utrolig dygtige hold. Samtidig er det en god læring og motivation for pigerne at opleve konkurrence fra andre hold end de danske, fortæller Helle Storm.

Team Vivanit (10-12 år), Team Azurit (12-14 år) og Team Liva (junior) deltager i Yvette Trophy, Team Petit (junior) stiller op i Challenge Cup I, mens Team Greve Senior deltager i World Cup I.

Se de samlede resultater fra Sjællandsmesterskabet 2020 her

Comments are disabled.